Paroonin Puntit Parkanossa nosteltiin pyhäinpäivänä ennätyksiä rikkoen. Marraskuun alussa perinteisesti pidettävät kansalliset kilpailut ovat järjestävän seuran vuoden päätapahtuma. Isäntäseura Parkanon puntin nostajat rikkoivat omia ennätyksiään, mutta Karvian Kirin nimissä tehtiin jopa Suomen ennätys.

Karvian Kirin Kari Tuuliniemi oli vahvassa vedossa, sillä heti toiseen nostoon lastattiin yli 60-vuotiaiden SE-raudat. 81 kilon tempaus kirjattiin onnistuneena suorituksena pöytäkirjaan ja työnnössä nousi tämän jälkeen 95 kiloa. 176 kilon yhteistuloksella Kari sijoittui 89-kiloisten sarjassa toiseksi, kun voittoon nosti koko kilpailun parhaana nostajana palkittu Alavuden Urheilijoiden Lauri Kallioniemi 238 kilon yhteistuloksella. Samassa sarjassa nosti vielä toinenkin Karvian Kirin nostaja, Mikko Heiniluoma. Mikon tempausyritykset 80 ja 85 kilon raudoista epäonnistuivat, eikä tulosta tällä kerta syntynyt. Työnnössä nousi kuitenkin hienosti 115 kiloa.

Miesten 61-kilon sarjassa PaPun Juho Honganpuhto eteni omissa ennätyksissään taas harppauksen eteenpäin ja nosti sarjavoittoon. Juho onnistui kaikissa nostoyrityksissään ja tempaisi 52 kiloa, sekä työnsi 65 kiloa. Miesten alimmassa 55-kilon painoluokassa Matias Kuusikko eteni samaa rataa sarjavoittoon parannellen omia ennätyksiään tempauksessa 36:een ja työnnössä 41:een kiloon.  

Naisten osalta PaPun värejä pitivät yllä ensikertaa kilpailuihin osallistuneet Marianna Kuusikko ja Mirva Raivaluoma. Marianna nosti 59-kilon sarjassa hopealle 35 kilon tempauksella ja 49 kilon työnnöllä. Voittoon nosti Valkeakosken Painonnostokerhon Tuula Lahtinen 48+60 kilon tuloksilla. 71-kilon sarjassa kilpaillut Mirva Raivaluoma nosteli varmoin ottein kuuden onnistuneen noston putken ja päätyi 29+39 kilon tuloksiin. Tämän sarjan voitosta vastasi parhaana naisnostaja palkittu Tampereen Sisun Jenni Salminen 70+88 kilon tuloksilla.

Kansallisen kisan lisäksi päivän aikana järjestettiin jäsentenvälinen kilpailu, johon osallistui kolme Parkanon Puntin junioria. He kaikki nostivat omissa sarjoissaan voittoon. Mila Heinonen nosti tyttöjen 40-kilon sarjassa 10+14 kiloa. Miikka Kuusikko paranteli omat ennätyksensä poikien 55-kilon sarjassa 36+41 kiloon onnistuen jokaisessa nostossaan. Ensikertaa kisalavalle astellut Eeli Annala onnistui hienosti myös jokaisessa nostossaan päättyen 29+35 kilon tuloksiin sarjassa alle 73-kiloa.

Kilpailun yhteydessä jaettiin huomionosoitus Parkanon Puntin kunniapuheenjohtaja Timo Kukkoselle. Kukkonen sai Suomen Painonnostoliiton myöntämän kultaisen ansiomerkin pitkäaikaisesta ja menestyksellisestä työstä liiton hyväksi.