Tyttöjen ja poikien painonnoston piirinmestaruuskilpailut nosteltiin Parkanon urheilutalolla viikonloppuna. Lounais-Suomen seuroista oli mukava edustus tällä kertaa, vaikka osallistujamäärä ei kovin suuri ollutkaan.

Piirinmestaruuskilpailuihin voi osallistua mistä tahansa seurasta, vaikka oma seura ei kuuluisikaan kyseisen piiriin. Nyt vierailijat tulivat Kurikasta. Pitkästä aikaa Parkanon Puntin omat nostajat toivat seurajoukkuekilpailusta kultaa, Puntti-Karhujen ja Turun Atleettiklubin jäädessä seuraaviksi.  

Tyttöjen pienimmässä sarjassa kotiseuran Mila Heinonen asteli ensimmäistä kertaa kisalavalle ja onnistuikin hienosti kaikissa nostoissaan. Tempauksessa nousi 9 kiloa ja työnnössä 15 kiloa. Alle 15-vuotiaiden poikien 49 kilon sarjassa Anttoni Ojanen nosti hopeaa 15+16 kilon tuloksilla ja sarjan voittoon nosti Matias Kuusikko 32+35 kilon painoilla.

Alle 15-vuotiaiden 61 kiloisten poikien sarjassa kisatuntumaa hakenut Juho Honganpuhto nosteli 45 kiloa tempauksessa ja 56 kiloa työnnössä. 100 kilon yhteistuloskin meni samalla ensimmäistä kertaa rikki. Juho valmistautuukin jo kolmen viikon kuluttua pidettäviin poikien SM-kilpailuihin.