Parkanon Puntin nuoret miehet voimailivat menestyksekkäästi tammikuun viimeisenä viikonloppuna.

Nuutti Mansukoski nosti SM-kultaa ja ennätyksensä kaikissa voimanoston lajeissa Pomarkussa. Nuorten sarjoissa viimeistä vuottaan nostava Mansukoski lähti kisaan ylivoimaisena ennakkosuosikkina ilman sijoituspaineita. Varmojen aloituspainojen jälkeen Nuutti lastautti tankoon ennätyksensä, jotka kilpailun jälkeen ovat jalkakyykyssä 325kg, penkkipunnerruksessa 210,5kg ja maastanostossa 355kg. Uusi yhteistulosennätys on nyt 890,5kg.

Karviassa puolestaan kisailtiin painonnoston piirinmestaruuksista. Karvian Kirin seurahenkilöt valmistautuvat jo kovaa vauhtia helmikuun lopun yleisen sarjan SM-kilpailuiden järjestämiseen. Piirinmestaruuskilpailun järjestäminen toimi hyvänä lämmittelynä suuren urakkaan valmistautumisessa. Piirinmestaruuskilpailuun osallistui iso joukko Porilaisia ja yksi nostaja Parkanon Puntista, sekä Rauma Liftingistä.

Parkanon Puntin värejä pm-kisassa edusti Juho Honganpuhto miesten alimmassa 55kg sarjassa. Sarjassa ei ollut tällä kertaa vastusta ja Juho onnistui hienosti kaikissa nostoissaan. Tempauksessa nousi viimeisellä nostolla 40kg ja työnnössä 55kg. Piirinmestaruus on 14-vuotiaalle Juholle ensimmäinen ja 95 kilon tulos oli niinkin hyvä, että sillä varmistui osallistumisoikeus keväällä pidettäviin poikien SM-kilpailuihin.

Piirinmestaruuskilpailun yhteydessä oli mahdollista nostaa myös jäsentenvälisessä nostoryhmässä ja Parkanon Puntin Anttoni Ojanen päätti käyttää tämän tilaisuuden kerryttääkseen kisakokemusta. Vasta 10-vuotias Anttoni tempaisi suorille käsille 15kg ja työnnössä pöytäkirjaan kirjattiin 17kg raudat.