Parkanon Puntin Nuutti Mansukoski voimaili yleisen sarjan SM-pronssia Hämeenlinnassa. Vielä nuorten ikäluokassakin nostava Mansukoski venyi kisassa hienosti ennätyssuoritukseen ja laittaa tulevina vuosina vanhemmat konkarit vielä ahtaalle.

Selvästi sarjan 120+ kiloa nuorimpana nostajan Nuutti jätti taakseen vanhempia nostajia, mutta kaksi kovempaakin kisaajaa vielä löytyi. Jari Saario ja Robert Gleisner ottivat kärkisijat ja Nuutti sijoittui kolmanneksi. Saarion yhteistulos oli 910,5 kiloa, Gleisnerin 890 kiloa ja Mansukosken 845 kiloa.

Jalkakyykyssä Nuutti onnistui kaikissa nostoissaan ja päättyi 320 kiloon. Penkkipunnerrus sujui ennätystahtiin ja uusiksi nuorten SE- ja PE-lukemiksi kirjattiin 202,5 kiloa. Maastanostossa voimat riittivät 322,5 kiloon kun yritys 347,5 kilon raudoista hylättiin.