Parkanon Puntin voimanostaja Nuutti Mansukoski osallistui voitokkaasti Sotkamossa järjestettyihin voimanoston junioreiden SM-kilpailuihin sarjassa M23 120+ kg. Ennakkoasetelmissa oli odotettavissa tiukka kisa viime vuoden mestarin Aku Heinosen kanssa. Hyvin sujuneen treenikauden ja koronan takia lähes vuoden mittaiseksi venyneen kilpailutauon vuoksi oli odotettavissa reiluja tulosparannuksia.

Mansukosken kisa alkoi mainiosti jalkakyykyssä. 275,0 kg aloituspainot olivat helppo tutustuminen kisalavaan ja -nostamiseen. Toisen yrityksen onnistunut nosto 300,0 kilosta siivitti laittamaan tankoon rautaa omat ennätyspainot 317,5 kg. Myös kolmas nosto onnistui tiukasti, mutta varmasti. Heinonen yritti parantaa nimissään olevaa SE:tä tällä kertaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Näin jalkakyykyn jälkeen tilanne kisassa oli Heinosen eduksi vain 2,5 kiloa. 

Penkkipunnerruksessa Mansukoski käytti vain kaksi nostoyritystä. Molemmilla nostoilla parannettiin omissa nimissä ollutta SE:tä. Ensin 190,0 kg ja sitten 200,5 kg. Heinosen jäädessä penkkipunnerruksessa 160 kiloon, alkoi Suomenmestaruus olla vahvasti Mansukosken otettavissa. 

Maastanostossa aloituspaino 290,0 kg ja toinen nostoyritys 320,0 kilosta olivat sen verran helppoja, että viimeiseen nostoyritykseen ladattiin uuden SE:n lisäksi myös Pohjoismaiden ennätykseen vaadittavat raudat 343,0 kiloa. Tiukan, mutta onnistuneen suorituksen jälkeen myös yhteistulos 861,0 kg ylitti 11,0 kilolla vanhan Pohjoismaiden ennätyksen. 

Mansukoski otti Suomenmestaruuden 101,0 kg erolla toiseksi sijoittuneeseen Heinoseen. Kolmanneksi sarjassa sijoittui Mikael Salomäki.