Paroonin Puntit nostettiin tänä vuonna Suomen Cupin osakilpailuna, ja osallistumaan pääsi vain tulosrajan tehneet urheilijat. Nostajamäärä jäi vähäiseksi, mutta laatu korvasi määrän ja yksi Suomen ennätyskin näki päivän valon.

Naisten sarjoissa oli enemmän urheilijoita ja kilpailun tahti tiivis. Parkanon Puntin Sini Siro oli hyvässä kunnossa alle 64 kiloisten sarjassa, vaikka ihan täydellistä onnistumista ei nähtykään. Tempaukset kulkivat hienosti ja viimeisellä nostolla nousi ennätys 52 kiloa. Työnnössä oli ongelmia alkupainon kanssa. Toisen noston onnistuttua lastattiin viimeiseen nostoon ennätysraudat 69 kiloa, mutta tuomarivat näkivät ylöstyönnössä punnerrusta ja hylkäsivät noston. Työnnön tulokseksi kirjattiin 64 kiloa ja sijoitus sarjassa oli toinen. Muita PaPun edustajia ei kilpailuissa tällä kertaa nähty.

Naisten sarjojen parhaasta tuloksesta vastasi Lempäälän Kisan Emma Gleisner alle 71 kiloisten sarjassa. Emman tempaustulokseksi kirjattiin 89 kiloa, joka on uusi alle 23-vuotiaiden Suomen ennätys. Työnnössä nousi tyylikkäästi 105 kiloa.

Miesten puolella kilpailun paras nostaja oli Lempäälän Kisan kokenut arvokisakävijä Teemu Roininen. Yli 109 kiloisten sarjassa nostava Teemu onnistui jokaisessa nostossaan ja pääty 148+195 kilon rautoihin.  

Kilpailutapahtuman yhteydessä palkittiin seura-aktiiveja Suomen painonnostoliiton ansiolevykkeillä. Pronssisella levykkeellä palkittiin pitkään taustatyötä ja valmennusta tehnyt Pasi Kortelainen. Tapahtumien järjestelyissä aktiivisesti toimiva Pasi on myös ollut lastensa vahvana tukena, joista Henri ja Samuel ovat yltäneet aina EM-kilpailuihin saakka.

Niin ikään pronssisella ansiolevykkeellä palkittiin painonnostoharjoittelun tärkeyttä muiden lajien tukimuotoja esiin tuova Aarne Mansukoski. Tärkeänä linkkinä seurojen välisessä yhteistyössä toimiva Aarne on lisäksi tukenut SM-tasolle yltäneiden lastensa Veetin, Nuutin ja Leevin painonnostoharjoittelua.