Painonnoston nuorten SM-kilpailut nostettiin viikonloppuna Kuusankoskella. Parkanon puntin nostaja-kaksikko eteni varmoin ottein mitaleille viime vuoden tapaan.

Sarjassa 69 kiloa Samuel Kaikkonen kävi tasaisen kamppailun tutun kilpakumppanin kanssa kirkkaimmista mitaleista. Puntti-Karhujen Joonas Kankaanpää on tuttu vastus kisalavoilla ja harjoituksiakin nuoret miehet tekevät yhdessä aina tilaisuuden tullen. Joonas oli tällä kertaa hieman vahvempi, kun yhteistuloksessa eroa syntyi 4 kiloa. Samuelin tulos tempauksessa oli 99 kiloa ja työnnössä 117 kiloa. Nuorten SM-kisoissa on kaksi ikäluokkaa ja Samuel mahtuu näistä vielä kumpaankin. Sijoitus niin 20-, kuin 23-vuotiaisakin oli Kankaanpään jälkeen 2.

Toinen Parkanon Puntin nostaja Mikael Kouhia osallistui vain 23-vuotiaiden ikäryhmään sarjassa 77 kiloa.  Kärkikolmikon osalta kilpailu oli sopivan tasainen, jotta jokainen joutui yrittämään parhaansa. Kouhia tempaisi 105 kiloa ja työnsi 135 kiloa suorille käsille. Tasaisen väännön jälkeen oli Kouhian tyytyminen hopeamitaliin, kun Vaasan Kiistoa edustava Anti Peltokangas oli kolme kiloa parempi.